Karhu Ruis IPA

Karhu Ruis IPA

Karhu Ruis IPA

Karhu Ruis IPA on televisiomainoksistakin tuttu Sinebrychoffin uutuus olut. Suomalaisten jättipanimoiden oluet aiheuttavat aina pientä epäilystä, mutta kun tarjolla on IPAa jossa on ruista niin kyllä se maistaa tarvii. Ennakkoluulot sivulle ja tölkki auki!

Ruis IPA kaatuu lasiin kirkkaan ruskeana. Vaahtoa päälle muodostuu reilusti. Tuoksussa esiin tulee yllättäen ruista ja leipää. Mieleen tulee myös perinteinen karhu.. Maku on pehmeä ja kevyt alkuun. Maltaista makeutta ja humalan katkeruutta. Jälkimaku on selkeästi maltaisempi ja katkerampi, mutta pysyy kevyen helppona nautittavana.

Karhu Ruis IPA on yllättävän toimiva IPA. Ei mitenkään erikoinen, mutta helppo janojuoma, jossa mukana tuttu rukiilla vahvistettu suomalainen maku. Ehdottomasti täytyy kesällä saunaoluena koittaa uudelleen!

Tiedot

  • Panimo: Sinebrychoff
  • Maa: Suomi
  • Tyyli: Rye IPA
  • Voltit: 5,3 %
  • Ostopaikka: Citymarket Kupittaa, Turku

Pisteet

Tuoksu: 8/10
Ulkonäkö: 3/5
Maku: 7/10
Suutuntuma: 3/5
Yleisvaikutelma: 16/20
Yhteensä: 37/50

Avainsanat: , , ,

Aiheeseen liittyvät

Jätä kommentti