Jouluolutkalenteri 2017 – Luukku 3: Brewdog Nanny State

Brewdog Nanny State

Brewdog Nanny State

Kolmannesta luukusta paljastui melkoinen yllätys. Skotlantilaisen Brewdogin alkoholiton Nanny State. Olut on tyyliltään ale ja varustettu melkoisella kasalla humalaa ja maltaita. Alkoholiton olut sopii hyvin jouluun joskin kyseessä ei ole millään tavalla virallinen jouluolut. Olutta on saatavilla niin alkosta kuin ruokakaupoistakin.

Olut on punertavan tummanruskeaa ja vaahtoa muodostuu oluen päälle melko vähän. Tuoksussa sitrusta ja mallasta. Tyyliin kuuluva kevyt aromi. Maussa alussa on reilusti humalan ja maltaiden tuomaa makua, sitrusta ja hieman tummaa leipää. Maku muuttuu nopeasti kevyeksi ja vetiseksi. Tämä kuitenkin kuuluu asiaan tämän tyylisessä oluessa.

Nanny State on helppo ja virkistävä janojuoma. Huomattavasti monia muita alkoholittomia oluita parempi vaihtoehto reilun humaloinnin ja maltaiden käytön tuoman aromin takia. Jouluistakin fiilistä tästä löytyy ja sopii hyvin melkein mihin tahansa kohtaan joulua. Suosittelen!

Brewdog Nanny State

Tiedot

  • Panimo: Brewdog
  • Maa: Skotlanti
  • Tyyli: Alkoholiton
  • Voltit: 0,5 %
  • Humalat: Centennial, Amarillo, Columbus, Cascade, Simcoe.
  • Maltaat: Kahdeksaa erilaista mallasta.
  • Katkerot: 45 IBU
  • Mistä ostettu: Alko, Turku Itäharju (2,37 € / 0,33l)

Pisteet

Tuoksu: 7/10
Ulkonäkö: 3/5
Maku: 7/10
Suutuntuma: 2/5
Yleisvaikutelma: 14/20
Yhteensä: 33/50

Aiheeseen liittyvät

Jätä kommentti