Jouluolutkalenteri 2017 – Luukku 2: La Trappe Witte Trappist

La Trappe Witte Trappist

La Trappe Witte Trappist

Jouluolutkalenteri 2017

Jouluolutkalenterin toisesta luukusta ilmestyi Hollantilaisen panimon La Trappe Witte Trappist olut. Olut on tyyliltään Witbier eikä varsinaisesti ennusta erityisen tuttua jouluista fiilistä. Olut on pakattu tutun näköiseen Trappist-panimon pulloon eikä viittaa jouluun oikeastaan mitenkään. Olut löytyy Alkosta.

Lasissa olut on melko samea ja keltainen. Valkoista vaahtoa muodostuu päälle reilun sormen paksuudelta. Tuoksussa on makeutta, sitrusta ja banaania. Maussa löytyy makeaa hedelmää, yrttisyyttä ja paljon hiilihappoja. Jälkimaku on kirpeän sitruksinen ja raikas.

La Trappe Witte Trappist on hieman erilainen jouluolut. Vastoin perinteitä olut on vaalea, sitruksinen, raikas ja kirpeä. Mukava juoma, mutta en välttämättä valitse tätä joulupöytään. Ehkä ruuan jälkeen tai ehkä joku muu kerta.

La Trappe Witte Trappist

Tiedot

  • Panimo: La Trappe Trappist
  • Maa: Hollanti
  • Tyyli: Witbier
  • Voltit: 5,5 %
  • Katkerot: 14 IBU
  • Mistä ostettu: Alko, Turku Itäharju (2,98 € / 0,33l)

Pisteet

Tuoksu: 7/10
Ulkonäkö: 3/5
Maku: 7/10
Suutuntuma: 3/5
Yleisvaikutelma: 14/20
Yhteensä: 34/50

Aiheeseen liittyvät

Jätä kommentti