Evil Twin No Hero

Evil Twin No Hero

Evil Twin No Hero

Evil Twin No Heron tölkki on musta ja yksinkertainen, josta löytyy oluen ja panimon nimi, muutama hopeinen tähti sekä lyhyt pätkä tekstiä. Tölkki kuvastaa hyvin olutta, simppeli ilman mitään ylimääräistä tai erikoista.

Kauniisti kaatuva olut muodostaa lasissa parin sormen paksuisen ruskean vaahdon. Olut itsessään on tumma ja lähes läpinäkymätön, valoa vasten hieman punertava. Tuoksussa esiin tulee paahteinen mallas ja taustalta erottaa suklaan makeutta ja hieman kahvia. Maku on hyvin perinteinen. Paahteista makeaa mallasta ja kahvia, hieman suklaata. Pehmeää juotavaa, kevyen hiilihappoinen. Jälkimaku on hieman katkera ja kuiva.

Hyvin tehty perinteinen stout, jota on mukavan helppo ja pehmeä juoda. Kokonaisuus on yhtenäinen eikä matkalla tule turhia yllätyksiä. Hieman voisi toivoa voimakkaampaa aromia. Kokemus jää hieman kesken joskin olut on silti erittäin nautittava.

Tiedot

Pisteet

Tuoksu: 7/10
Ulkonäkö: 4/5
Maku: 8/10
Suutuntuma: 3/5
Yleisvaikutelma: 16/20
Yhteensä: 38/50

Aiheeseen liittyvät

Jätä kommentti